وي با تاکيد بر اين که ارزش فرهنگي نهفته در صنايع دستي مورد توجه صاحبنظران قرار ميگيرد، تصريح کرد: در سالهاي اخير يونسکو به اصالت صنايع دستي پرداخت و در حوزه ميراث فرهنگي ثبت جهاني آثار فرهنگي را بر عهده گرفت تا هويت بشر حفظ شود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مازندران صنايع دستي را چيزي فراتر از يک کالا دانست و گفت: پشتوانه فرهنگي صنايع دستي در ناخودآگاه جامعه تکرار و به نسل جديد جامعه انتقال مييابد.
محمدپور با تاکيد بر اين که در کارگاههاي آموزشي بايد بر موضوع عرضه بهتر صنايع دستي در بازار آسيبشناسي شود، يادآور شد: آسيبهاي صنايع دستي در بخشهايي همچون مشکل بازار، تبليغات، جذب مشتريان و سازگار کردن علايق مردم به کالاهاي دستي با کيفيت احساس ميشود.
وي با اشاره به اين که کالاهاي وارداتي در کشور جاذبههاي بسياري ايجاد کرده، افزود: کالاهاي وارداتي با بستهبنديهاي مناسب توجه مشتريان را به خود جلب کرده و توانسته جاي کالاهاي کيفي و با اصالت کشور را بگيرد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مازندران تاکيد کرد: صنايع دستي بار فرهنگي دارد و نشاندهنده تمدن بشر است و حفظ آن موجب ميشود تا فقدان هويت انساني و فرهنگي ايجاد نشود.
وي با بيان اين که تاکنون 116 صنايع دستي کشور مهر اصالت گرفتهاند، بيان داشت: 2 کالاي صنايع دستي مازندران مهر اصالت جهاني و 2 مورد در سطح ملي داراي مهر اصالت هستند.
به گزارش ميراث آريا، معاون صنايع دستي اين استان نيز در کارگاه و نشست منطقهاي آموزش و ترويج بستهبندي محصولات صنايع دستي منطقه شمال کشور گفت: طراحان بستهبندي بايد در نظر داشته باشند که علاوه بر زيبايي و جذابيت به وزن و جنس بستهبندي نيز توجه کنند.
«رحمت عليزاده» افزود: اگر طراحان بتوانند بستهها را به گونهاي طراحي کنند که کالا از درون آن نمايان باشند، به موفقيت بسياري دست مييابند.
وي يادآور شد: در بخش مسابقه نيز 24 اثر به رقابت گذاشته شد که 4 اثر منتخب جوايزي را دريافت کردند.
112/
انتهای پیام/